Not known Factual Statements About پمپ شیمیایی
Not known Factual Statements About پمپ شیمیایی
Blog Article
نکته مهمی که در این مقاله نیز بارها به آن اشاره کردیم این است که مهمترین نقطه تمایز این پمپ ها در جنس مقاوم آن هاست. این جنس ها در برابر سیال های خورده بسیار مقاوم هستند.
از این رو اجزای پمپ پلیمری از جنس انواع پلیمرها ساخته می شود. این که پمپ اسید شویی صنعتی باشد یا این که یک پمپ اسید سولفوریک یا پمپ پلیمری کلروفریک می تواند در جنس پمپ تاثیرگذار باشد.
شرکت آبروان با بهرهگیری از کادری مجرب و سالها فعالیت در زمینه تولید پمپهای صنعتی تلاش دارد تا خدمات شایستهای در حوزه تعمیر پمپ صنعتی ارائه دهد.
قیمت پمپ پلیمری با توجه به همین عوامل تعیین می شود در قسمت های بعدی با انواع کاربردهای انواع پمپ های پلیمری و ضرورت آن در صنایع بیشتر آشنا خواهیم شد.
پمپ شناور پمپیران، پمپ فشار قوی پمپیران و…. نوعی پمپ گریز از مرکز هستند که در بالاترین کیفیت توسط پمپیران طراحی و تولید میشوند.
ابتدا باید منحنی همپوشانی پمپ سانتریفیوژ پمپیران را بررسی نمایید و با توجه به آبدهی و ارتفاع پمپ مورد نظر خود را انتخاب نمایید.
پمپهای اسید چه نوع سیالات و مواد شیمیایی را منتقل میکنند و در کدام صنایع کاربرد دارند؟
دلیل استفاده نیز این بوده که این گزینهها میتوانند زمانی که فشار بسیار بالا است، آببندی ویژه و ایدهآلی را ایجاد کنند.
احتمالا بتوانیم پمپ پلیمری یا همان ضد اسید را یکی از مهمترین ابزارها در دنیای صنعتی بدانیم. در واقع به جز آب به عنوان یکی از اصلی ترین سیال ها، مایع ها و سیال های مهمی وجود پمپ سانترفیوژی دارند که می توانند در صنعت کاربری های زیادی داشته باشند. اما مسئله مهمی که وجود دارد این است که این سیال ها خاصیت و ویژگی های مختلفی دارند. در بسیاری از موارد این سیال ها خاصیت خورندگی دارند و می تواند فلز را به راحتی از بین ببرد.
اما در مقابل، میزان آبدهی یا دبی کم، نیاز به آب بندی و کاهش بازدهی پمپ در آبدهی های بالا از معایب پمپ سانتریفیوژی می باشد.
کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه صنعتی فامکو است. طراحی سایت و سئو توسط
هنگام انتخاب پمپهای ضداسید باید چند عامل را در نظر گرفت. به عنوان مثال باید مشخص باشد که مواد انتقالی در صنایع از چه نوعی هستند و این پمپ قرار است برای کدام صنایع به کار رود.
نحوه کاکرد پمپ گریز از مرکز به اینصورت می باشد که از طریق ورودی مایعات به پمپ وارد شده و توسط ساختار و شکلی که بدنه پمپ دارد به مرکز پمپ هدایت می شود.
دیافراگم: اکثر پمپ های شیمیایی از نوع سانتریفیوژ بوده اما در شرایط خاص از پمپ های دیافراگمی نیز استفاده میشود. دیافراگم جهت انتقال مایعات اسیدی، قلیایی، روغن یا هوا با فشار بالا مورد استفاده قرار میگیرد.